Innholdsprodusent: Spesialisert på Snapchat og TikTok 📱

Stillingsprosent

100%

Sted

Bergen

Vi søker nå en engasjert og kreativ innholdsprodusent som vil være med på å videreutvikle vår innholdsavdeling. Som innholdsprodusent vil du være ansvarlig for å skape organisk innhold til våre faste kunder, med fokus på plattformer som Snapchat og TikTok. Vi søker etter en person som deler vår lidenskap for digital markedsføring og som ønsker å være med på å forme fremtiden for innholdsproduksjon her i Mediehuset Bergen.

Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker en variert og fleksibel hverdag, med store og små kunder her i Bergen.

Vi håper du har god kunnskap innen 👨🏻‍🎨

  • Erfaring med produksjon av innhold for sosiale medieplattformer, spesielt Snapchat og TikTok.
  • Sterk kreativitet og evne til å tenke utenfor boksen.
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig.
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team.
  • Interesse for og kjennskap til digital markedsføring og trender innen sosiale medier.

Vi har behov for 👇🏻

  • En som kan produsere engasjerende og relevant innhold for våre kunders kanaler, spesielt på plattformer som Snapchat og TikTok.
  • Bidra til å utvikle og implementere strategier for organisk innholdsproduksjon.
  • Samarbeide tett med andre avdelinger for å sikre at innholdet er i tråd med kundens behov og ønsker.
  • Utforske og implementere nye ideer og trender innen digital innholdsproduksjon.

Vi kan tilby ✍🏻

Fleksible arbeidsdager

Så lenge du får gjort det du skal, og evner å organisere og strukturere arbeidsdagen din, så velger du selv når du kommer og går. Frihet under ansvar står høyt hos oss.

Lunsjavtale

Et stabilt blodsukker og en mett mage ganger både trivsel og energinivået. Vi dekker derfor en god og digg lunsjavtale til alle ansatte.

Ferie og fridager

I tillegg til dine 25 feriedager i året, har du alltid lønnet fri i romjulen og på bursdagen din. Dette er ikke veldig betydningsfull, men en kjekk ting å praktisere.

Forsikring og pensjon

Helse og pensjon er en viktig prioritet for oss. Vi dekker derfor gode forsinkring- og pensjonsavtaler.

Faglig utvikling

Vi tilrettelegger for faglig utvikling med både kurs, fagdag, seminarer og konferanser. Ønsker du å forbedre dine skill, syns vi det bare er kult.

Sosialt

Vi er glad i å ha det gøy, og samler gjerne gjengen til kick-off, sommeravslutning, lønningspils og et show i blant.

Lønn og muligheter

Lønn skal aldri være en motivasjon for å jobbe med oss, men du får en god fastlønn som stiger i sammenheng med resultat og dine bidrag til selskapet. Viser det seg også at du er en dedikert kreatør og en viktig ressurs, er det store muligheter for å få eierandeler i selskapet.

Telefoni

Apple, Samsung eller Huawei – det er et valg du selv tar. Vi dekker både mobil og abonnement.

Utstyr

Uansett om du er Mac- eller Windows menneske, så er det viktig med riktig og godt utstyr. Du vet selv hva du liker best, og velger det du trenger.

Kort om oss 🏠

Mediehuset Bergen leverer en rekke kreative tjenester. Fra innsikt og strategi til større designkonsepter, for alle bransjer, formater og kanaler. Fellesnevneren for alle ansatte i Mediehuset Bergen er lidenskapen for design og digitale løsninger. Vi forsøker alltid å finne smarte løsninger basert på grundig innsikt og helhetlig forståelse, og etterstreber å skape det unike. Som medspiller i Mediehuset Bergen vil du få stor takhøyde for utvikling, et svært inkluderende arbeidsmiljø og være en viktig lagspiller på prosjekter for våre kunder i hele Norge.

Søk nå

Meny

Lukk