Vi søker en 🚀 kreativ hjerne innen markedsføring

Stillingsprosent

100%

Sted

Bergen

Søknadsfrist: Snarest

Mediehuset Bergen utvider markedsavdelingen, og søker nå etter en markedsfører som har erfaring innen resultatbasert og målrettet annonsering, og kreativ kampanjeutforming. Du vil ha ansvar for produksjon, analyse og optimalisering av kampanjer, samt publisere og organisere organisk markedsmateriell for våre kunder. Vi ser etter deg som har erfaring med annonseverktøyene til Google og Facebook, men som stadig utforsker nye metoder og kanaler for annonsering. Du er strategisk og analytisk, og evner å se løsninger hvor andre ser problemer.

En viktig del av jobben vil være å finne nye og kreative måter å forvalte markedsbudsjettet til kundene våres på. Du vil få frihet til å tenke nytt, og kjøre kampanjer i alle formater.

Vi håper du har god kunnskap innen 👨🏻‍🎨

 • Kreativ kampanjeutforming
 • Google Ads, Analytics og Tag Manager
 • Facebook Ads
 • Snapchat, TikTok og Instagram Reels
 • Konverteringssporing og remarketing

Vi har behov for 👇🏻

 • En som kan tenke kreativt og finne nye måter å markedsføre på
 • En som har kontroll på alle annonsekontoer for våre kunder
 • En som kan sette opp annonsekontoer, kampanjer og annonser i ulike digitale medier
 • En som kan drive med kontinuerlig tilpasning og optimalisering av annonser for å sikre best effekt
 • En som kan lage og sende rapporter til alle våre kunder med resultater og forbedringer
 • En som kan publisere og organisere alt organisk markedsmateriell får alle våre kunder

Vi kan tilby ✍🏻

Fleksible arbeidsdager

Så lenge du får gjort det du skal, og evner å organisere og strukturere arbeidsdagen din, så velger du selv når du kommer og går. Frihet under ansvar står høyt hos oss.

Lunsjavtale

Et stabilt blodsukker og en mett mage ganger både trivsel og energinivået. Vi dekker derfor en god og digg lunsjavtale til alle ansatte.

Ferie og fridager

I tillegg til dine 25 feriedager i året, har du alltid lønnet fri i romjulen og på bursdagen din. Dette er ikke veldig betydningsfull, men en kjekk ting å praktisere.

Forsikring og pensjon

Helse og pensjon er en viktig prioritet for oss. Vi dekker derfor gode forsinkring- og pensjonsavtaler.

Faglig utvikling

Vi tilrettelegger for faglig utvikling med både kurs, fagdag, seminarer og konferanser. Ønsker du å forbedre dine skill, syns vi det bare er kult.

Sosialt

Vi er glad i å ha det gøy, og samler gjerne gjengen til kick-off, sommeravslutning, lønningspils og et show i blant.

Lønn og muligheter

Lønn skal aldri være en motivasjon for å jobbe med oss, men du får en god fastlønn som stiger i sammenheng med resultat og dine bidrag til selskapet. Viser det seg også at du er en dedikert kreatør og en viktig ressurs, er det store muligheter for å få eierandeler i selskapet.

Telefoni

Apple, Samsung eller Huawei – det er et valg du selv tar. Vi dekker både mobil og abonnement.

Utstyr

Uansett om du er Mac- eller Windows menneske, så er det viktig med riktig og godt utstyr. Du vet selv hva du liker best, og velger det du trenger.

Kort om oss 🏠

Mediehuset Bergen leverer en rekke kreative tjenester. Fra innsikt og strategi til større designkonsepter, for alle bransjer, formater og kanaler. Fellesnevneren for alle ansatte i Mediehuset Bergen er lidenskapen for design og digitale løsninger. Vi forsøker alltid å finne smarte løsninger basert på grundig innsikt og helhetlig forståelse, og etterstreber å skape det unike. Som medspiller i Mediehuset Bergen vil du få stor takhøyde for utvikling, et svært inkluderende arbeidsmiljø og være en viktig lagspiller på prosjekter for våre kunder i hele Norge.

Søk nå

Meny

Lukk