Vi søker en 🪄 magiker innen webutvikling

Stillingsprosent

100%

Sted

Bergen

Mediehuset Bergen fortsetter å vokse, og leter nå etter en tryllekunstner innen webutvikling som kan løfte leveransene våre fra bra til best. Vi ser etter deg som elsker å utfordre det tradisjonelle og som evner å finne smarte løsninger på komplekse utfordringer. Som webutvikler i Mediehuset Bergen vil du være en viktig medspiller i en av våre største satsinger noensinne, og få muligheten til å kontinuerlig utfordre og utvikle egne ferdigheten innen faget.

Vi håper du har god kunnskap innen 👨🏻‍🎨

 • JavaScript, PHP, HTML og CSS
 • Wordpress (Og gjerne Webflow, men ikke et krav)
 • Integrasjoner og REST-api
 • Animasjoner og JSON

Vi har behov for 👇🏻

 • En som kan utvikle og ferdigstille nye nettsider
 • En som kan utfordre måter og metoder vi utøver i dag
 • En medspiller som kan løfte leveransene våre fra bra til best
 • En proaktiv og løsningsorientert med stor lidenskap for faget
 • En erfaren og lærevillig person som søker kontinuerlig utvikling
 • En som sammen med designer og prosjektleder kan finne smarte løsninger med gode brukeropplevelser i fokus
 • En som er erfaren innen integrasjoner og REST-api

Vi kan tilby ✍🏻

Fleksible arbeidsdager

Så lenge du får gjort det du skal, og evner å organisere og strukturere arbeidsdagen din, så velger du selv når du kommer og går. Frihet under ansvar står høyt hos oss.

Lunsjavtale

Et stabilt blodsukker og en mett mage ganger både trivsel og energinivået. Vi dekker derfor en god og digg lunsjavtale til alle ansatte.

Ferie og fridager

I tillegg til dine 25 feriedager i året, har du alltid lønnet fri i romjulen og på bursdagen din. Dette er ikke veldig betydningsfull, men en kjekk ting å praktisere.

Forsikring og pensjon

Helse og pensjon er en viktig prioritet for oss. Vi dekker derfor gode forsinkring- og pensjonsavtaler.

Faglig utvikling

Vi tilrettelegger for faglig utvikling med både kurs, fagdag, seminarer og konferanser. Ønsker du å forbedre dine skill, syns vi det bare er kult.

Sosialt

Vi er glad i å ha det gøy, og samler gjerne gjengen til kick-off, sommeravslutning, lønningspils og et show i blant.

Lønn og muligheter

Lønn skal aldri være en motivasjon for å jobbe med oss, men du får en god fastlønn som stiger i sammenheng med resultat og dine bidrag til selskapet. Viser det seg også at du er en dedikert kreatør og en viktig ressurs, er det store muligheter for å få eierandeler i selskapet.

Telefoni

Apple, Samsung eller Huawei – det er et valg du selv tar. Vi dekker både mobil og abonnement.

Utstyr

Uansett om du er Mac- eller Windows menneske, så er det viktig med riktig og godt utstyr. Du vet selv hva du liker best, og velger det du trenger.

Kort om oss 🏠

Mediehuset Bergen leverer en rekke kreative tjenester. Fra innsikt og strategi til større designkonsepter, for alle bransjer, formater og kanaler. Fellesnevneren for alle ansatte i Mediehuset Bergen er lidenskapen for design og digitale løsninger. Vi forsøker alltid å finne smarte løsninger basert på grundig innsikt og helhetlig forståelse, og etterstreber å skape det unike. Som medspiller i Mediehuset Bergen vil du få stor takhøyde for utvikling, et svært inkluderende arbeidsmiljø og være en viktig lagspiller på prosjekter for våre kunder i hele Norge.

Søk nå

Meny

Lukk