Personvern

Vi i Mediehuset Bergen AS bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes. Vi logger anonym informasjon om alle besøkende på nettsteder, og gjør dette for å måle trafikk og for å optimalisere innhold og brukeropplevelse.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel, eller cookies, er en tekstfil som integreres på nettstedet for å overvåke, måle og analysere aktivitet på hjemmesiden. Det samles opp informasjon om navigasjon, tidspunkt for besøk, hvilke nettlesere du bruker og hvor i verden du befinner deg i og så videre. Grunnen til at dette brukes, er for å sørge for at vi på best mulig måte kan optimalisere innhold og brukeropplevelse på våres nettsted. I dag er de fleste nettlesere forhåndsinnstilt med automatisk aksept av informasjonskapsler men dette kan enkelt endres i innstillingene dine. Vi gjør oppmerksom på at ved nekt av informasjonskapsler kan du risikere at svært mange nettsider ikke vil fungere som normalt.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi

1. Google Analytics

Google Analytics er et analyseverktøy som benyttes for å kartlegge trafikk, brukermønstre og trender på nettstedet våres. All dataen vi samler inn brukes for å optimalisere innhold og brukeropplevelser til brukeren. Google Analytics samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon om deg. All trafikk og data vi samler blir lagret på Googles tjenere. Ønsker du å reservere deg mot at vi samler inn informasjon om deg via Google Analytics? Trykk her

2. Facebook annonser

Analyseverktøyet Facebook gir oss muligheten til å måle effekten av en annonse vi publiserer på Facebook. En slik analyse kan gi oss informasjon om hvor mange som har sett annonsen, hvilke geografisk området de befant seg når de så annonsen også videre.

2. Hotjar

Hotjar lar oss kartlegge atferd og aktivitet på nettstedet våres. For å forstå hvordan besøkende på nettstedet vårt samhandler og hvordan vi kan forbedre brukeropplevelsen, registrerer og analyserer Hotjar besøkenes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar sine tjenere:– HTML-endringer som skjer under brukerens økt på nettstedet

– Musebevegelser
– Museklikk
– Scrolle-bevegelser
– Tastetrykk for hvitlistede handlinger
– Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleseren endres

Alle hendelser som spores på vårt nettsted lagres i Hotjars sky-base ved hjelp av et tidsstempel som etter hvert brukes til å spille av hendelser i sekvensiell rekkefølge. Hotjar sporer trafikken til besøkende når de blar gjennom forskjellige sider ved hjelp av en første-parti informasjonskapsel. Vi kan så spille av hele økten i et enkelt opptak. Ingen sensitiv informasjon eller brukerinformasjons verken hentes eller lagres.

Innhenting av informasjon

Vi samler opplysninger gjennom ulike skjemaer på hjemmesiden vår. Det er helt frivillig å gi fra seg disse opplysningene, men vi gjør oppmerksom på at det kan hindre oss i å gi deg tilgang på tjenesten eller produktet om du ikke ønsker å oppgi informasjonen.

Eksempel på skjema

– Kontaktskjema

Formål med innhenting

– For å kunne besvare henvendelser
– Å kunne ta kontakt for å tilby tjenester

Deaktiver informasjonskapsler

Vi har lagt ved linker med guide for å deaktivere informasjonskapsler. Vi gjør oppmerksom på at ved nekt av informasjonskapsler kan du risikere at svært mange nettsider ikke vil fungere som normalt.

Meny

Lukk